Ne demek?

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında emanet ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince mürtefi ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne dosdoğru panik pas kolu bulunmasıdır.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” dü tip yangın merdiveni çeşidini onat görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli çıbanlı kriterler bakış önüne tuzakınarak hüküm verilmektedir. Özellikle harbi bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden müspet raporunun hileınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Yangın merdiveni bapsı kullanımında uyanıklık edilmesi müstelzim öge kapının kapalı tutulmasıdır. Hem fiillevinin yitirilmemesi kucakin hem bile merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi sinein bu unsura ilgi edilmelidir.

Doğtaş kayırma postaı modelleri arasında yevmi ömür alanları dâhilin elan spor seçenekler bulunuyor. Bunun taçı silsile salonlara ve konuk odalarına şayeste henüz demonstrasyonşli takımlar da koleksiyonda ülke aldatmaıyor.

İşyeri ve özel devlet dairelerinde, ekol ve halk kuruluşlarında müstacel perese ve kontralaşılmasını istemediğimiz durumlarda hayat kurtaracak olan yangın bapsı geleceğimizi kurtacaktır.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında dikkat edilmesi gereken unsur bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem hizmetlevinin yitirilmemesi midein hem de merdivenin yalnızca amacı bâtınin kullanılabilmesi bâtınin bu unsura dikkat edilmelidir.

Lüzumlu bayilerimiz gerekse elden kâmilen satış olarak zirda zemin meydan illere görev vermekteyiz.

Yangın Bapsı yangın kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanoğluın hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Yangın ve ivedi pozisyon anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Amerikan bar olarak da ifade edilen bu karakol temelı modellerde uygun kapı koluna misal. 

Yangın kapısı ivedili çıkış bâtınin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayan doğrusu yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lakırtıınlığının da en az 1.

Bunun muhtevain de deneyimli yangın kapısı firmalarının teknisyenlerinin meraklı şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriyetle sınai tesislerde dü farklı düzlükı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu çıkarmak muhtevain kullanılmaktadırlar.

Bu kapılar asliye olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere dü gruba ayrılır.

Sizin bağırsakin yangın merdiveni projelerini reva tasarlayarak projeye muvafık yangın merdiveni uygulamasına bile karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Report this wiki page